ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
...Απο το
1971
ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ - ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΑ
ΘΥΡΙΔΕΣ & ΣΥΝΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οδηγίες Χρήσεως

Κλειδάριθμος μηχανικός 3 δίσκων

3 δίσκων

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ 3 ΔΙΣΚΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ π.χ. 50 -25 -50

ΝΕΟΧΡΗΜ1. Γύρνα το καντράν αριστερά σταματώντας όταν φτάσει στο νούμερο 50 για τέταρτη φορά ακριβώς κάτω από το σημείο ανοίγματος.
2. Γύρνα το καντράν δεξιά σταματώντας όταν φτάσει στο νούμερο 25 για τρίτη φορά ακριβώς κάτω από το σημείο ανοίγματος.
3. Γύρνα το καντράν αριστερά σταματώντας όταν φτάσει στο νούμερο 50 για δεύτερη φορά ακριβώς κάτω από το σημείο ανοίγματος.
4. Γύρνα το καντράν σιγά προς τα δεξιά μέχρι να μπλοκάρει.

 

ΚΛΕΙΔΩΜΑ
Γύρνα το καντράν αριστερά τουλάχιστον 4 ολικές περιστροφές.

ΑΛΛΑΓΗ ΚΩΔΙΚΟΥ
Διάλεξε 3 νέα νούμερα (μονοψήφια ή διψήφια) της επιλογής σου. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις νούμερα μεταξύ 0 - 2 για τελευταία νούμερα (πχ 46 - 82 -13). Για μεγαλύτερη ασφάλεια μην χρησιμοποιήσεις νούμερα που τελειώνουν σε 0 ή 5. Επίσης μην χρησιμοποιήσεις νούμερα σε συνεχόμενη ροή πχ 35 - 50 75 αλλά σε ανακατεμένη πχ 54 - 38 -72

 

 ΝΕΟΧΡΗΜ  ΝΕΟΧΡΗΜ  ΝΕΟΧΡΗΜ
 Εικόνα 2
 Εικόνα 3  Εικόνα 4

 

1. Χρησιμοποιώντας την πλάγια γραμμή αλλαγής κάνε ακριβώς την ίδια διαδικασία που αναφέρεται στις παραπάνω παραγράφους (1 - 2 -3) όχι (4)
2. Κράτησε το καντράν στο σημείο όπου το τελευταίο νούμερο να βρίσκεται ακριβώς στο σημεία αλλαγής και βάλε το κλειδί αλλαγής στην τρύπα που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κλειδαριάς (βλ. εικόνα 2). Τοποθέτησε το κλειδί ώσπου να εφαρμόσει τέλεια έως μέσα.
3. Γύρνα το κλειδί 45 προς τα αριστερά (βλ. εικόνα 3). Με το κλειδί αλλαγής σε αυτήν τη θέση, γύρνα το καντράν αριστερά, σταματώντας όταν το πρώτο νούμερο που έχεις διαλέξει, φτάσει για τέταρτη φορά στο (πλαϊνό) σημείο αλλαγής.
4. Γύρνα το καντράν δεξιά, σταματώντας όταν το δεύτερο νούμερο που έχεις διαλέξει φτάσει στο σημείο αλλαγής για τρίτη φορά.
5. Γύρνα το καντράν αριστερά, σταματώντας όταν το τρίτο νούμερο που έχεις διαλέξει φτάσει στο σημείο αλλαγής για δεύτερη φορά. Κρατώντας το καντράν σε αυτή τη θέση, γύρνα το κλειδί αλλαγής πάλι πίσω δεξιά και βγάλτο έξω (βλ. εικόνα 4). Ο κανούργιος συνδιασμός που διάλεξες είναι έτοιμος.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Ο ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ!