ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
...Απο το
1971
ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ - ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΑ
ΘΥΡΙΔΕΣ & ΣΥΝΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οδηγίες Χρήσεως

Κλειδαριά Τime Lock

model Reset

1. Καθορίστε τη χρονική διάρκεια (χρόνος  κλειδώματος) που θέλετε να είναι το χρηματοκιβώτιο υπό την προστασία της time lock. Ο χρόνος κλειδώματος καθορίζεται από την ώρα κουρδίσματος των ωρολογιακών μηχανισμών μέχρι την ώρα που θέλετε να ανοίξετε την πόρτα.

Παράδειγμα
α.    Ώρα κουρδίσματος            Παρασκευή     15.00
β.    Ώρα ανοίγματος                Δευτέρα         08.00
γ.    Χρόνος κλειδώματος         65   ώρες
δ.    Oλοι οι μηχανισμοί πρέπει να κουρδιστούν για 65 ώρες.

2. Περάστε το κλειδί κουρδίσματος κατευθείαν μέσα σε κάθε τρύπα που είναι εμπρός από κάθε ωρολογιακό μηχανισμό. Βεβαιωθείτε ότι το κλειδί έχει μπεί καλά πρίν αρχίσετε το κούρδισμα.

3. Περιστρέψτε το κλειδί κουρδίσματος αριστερόστροφα μέχρι να διαβάσετε κάτω  ακριβώς από την ακίδα του μηχανισμού το χρόνο κλειδώματος. Κάθε  χαραγή στο δίσκο του μηχανισμού αντιστοιχεί σε 1 ώρα κλειδώματος.

Επανέλαβε τα ίδια σε όλους τους μηχανισμούς (2 ή 3). Μπορείτε  να κουρδίσετε τους ωρολογικούς μηχανισμούς μέχρι 144 ώρες.
Οι  μηχανισμοί παρέχουν την δυνατότητα διορθώσεως  σφάλματος  κατά το κούρδισμα (reset). Σε περίπτωση σφάλματος περιστρέψτε το κλειδί  δεξιά μέχρι 4 τουλάχιστον ώρες μικρότερο χρόνο από τον επιθυμητό, χωρίς να το εξαναγκάσετε σε περιστροφή πέρα του STOP. Mετά επαναλάβετε το κούρδισμα κανονικά.
Oπτικά  ελέγξετε  κάθε  μηχανισμό μετά το κούρδισμα για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί κανονικά. Αυτό διαπιστώνεται από τα κινούμενα μέρη τουμηχανισμού. Αν κάποιος μηχανισμός  δεν ξεκινήσει μετά το κούρδισμα τότε κινήστε ελαφρά το κλειδί κουρδίσματος αριστερά - δεξιά, χωρίς να κουρδίσετε, εάν ξεκινήσει εύκολα δεν διαφαίνεται πρόβλημα.


ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΕ ΤΗΝ TIME LOCK ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ!


4. Βγάλτε το κλειδί μετά το κούρδισμα όλων των μηχανισμών.

5. Πιέστε το πλήκτρο κλειδώματος. Τώρα η time lock είναι κλειδωμένη.    

* Oταν κλείσετε την πόρτα του χρηματοκιβωτίου  και περιστρέψετε το τιμόνι κλειδώματος, οι σύρτες θα παραμείνουν σε κλειστή θέση μέχρι να περάσει o χρόνος κλειδώματος που βάλατε.