ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
...Απο το
1971
ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ - ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΑ
ΘΥΡΙΔΕΣ & ΣΥΝΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Εταιρία

COMPANY PROFILE

NEOΧΡΗΜ - Σ. ΖΕΡΒΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

Διαθέτοντας εμπειρία στον τομέα της φυσικής προστασίας η εταιρία ΝΕΟΧΡΗΜ παράγει προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας με άριστη ποιότητα κατασκευής και πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008.

Εργοστάσιο ΝΕΟΧΡΗΜ


Η ΝΕΟΧΡΗΜ - Σ.Ζέρβας & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1971 στην Αθήνα και αυτή τη στιγμή είναι η παλαιότερη εταιρία στον τομέα της φυσικής προστασίας στην Ελλάδα.
Ο ιδρυτής της εταιρίας Ζέρβας Νικόλαος με εφόδια τις πρωτοποριακές για την εποχή του γνώσεις και ιδέες, ξεκίνησε έχοντας ως αποκλειστική ενασχόλησή του την κατασκευή χρηματοκιβωτίων ύψιστης ασφάλειας και ποιότητας. Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εταιρίας κατασκευάζονταν χρηματοκιβώτια αποκλειστικά για τράπεζες και κοσμηματοπωλεία, που αποδεδειγμένα ήταν προϊόντα αυστηρών προδιαγραφών. Η πρωτοφανής για τα Eλληνικά δεδομένα ποιότητα κατασκευής, τεχνολογίας και τεχνογνωσίας καθιέρωσαν πολύ σύντομα τη ΝΕΟΧΡΗΜ στην πρώτη θέση, των αυστηρά επαγγελματικών χρηματοκιβωτίων.

Με την πάροδο των ετών και την είσοδο του Σωτ. Ζέρβα στην εταιρία στις αρχές του '90 ως διευθύνοντος συμβούλου διευρύνθηκε η γκάμα κατασκευής προϊόντων (εκτός από χρηματοκιβώτια) σε θυρίδες ασφαλείας για πλοία, ξενοδοχεία και τράπεζες, σε θησαυροφυλάκια και θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας (PORTA NOVA). Επιπλέον, δημιουργήθηκε εμπορικό τμήμα το οποίο ασχολείται κατ' αποκλειστικότητα με την εισαγωγή και προώθηση συναφών προϊόντων , όπως data safes , πυρασφαλείς αρχειοθήκες & πυρασφαλή ερμάρια αποθήκευσης .
Αποτέλεσμα της μακροχρόνιας αυτής προσπάθειας και της σταθερά ανοδικής πορείας ήταν η βράβευση της ΝΕΟΧΡΗΜ το 1993 με το πρώτο διεθνές βραβείο ποιότητας "χρυσού άστρου" από τον διεθνούς φήμης Iσπανικό οργανισμό B.I.D. στη Μαδρίτη.

Η ΝΕΟΧΡΗΜ έχει επίσης πολύ έντονη δραστηριότητα εξαγωγών, με πελάτες κυρίως στις Ευρωπαϊκές χώρες και Μέση Ανατολή που αναζητούν υψηλή ποιότητα κατασκευής.
Τόσο για τα προϊόντα που κατασκευάζει η ίδια όσο και για αυτά που εισάγει, η εταιρία έχει οργανώσει ένα άρτια δομημένο σύστημα διανομής και προώθησής τους, μέσω αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Τα σημεία πώλησης υποστηρίζονται μονίμως από την ΝΕΟΧΡΗΜ σε θέματα service, know how, ανταλλακτικών καθώς και προώθησης.