ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
...Απο το
1971
ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ - ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΑ
ΘΥΡΙΔΕΣ & ΣΥΝΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Εταιρία

Πιστοποιητικά

Η πρωτοφανής για τα Eλληνικά δεδομένα ποιότητα κατασκευής, τεχνολογίας και τεχνογνωσίας καθιέρωσαν πολύ σύντομα τη ΝΕΟΧΡΗΜ στην πρώτη θέση, των αυστηρά επαγγελματικών χρηματοκιβωτίων με διάφορες πιστοποιήσεις.

ISO 9001:2008

Η ΝΕΟΧΡΗΜ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 από τον Διεθνή Οργανισμό BEREAU VERITAS για τον σχεδιασμό , κατασκευή & εγκατάσταση παντός είδους χρηματοκιβωτίων, πορτών θησαυροφυλακίων, θυρίδων & θωρακισμένων πορτών ασφαλείας.

ΕΝ 1143-1:1997

 H ΝΕΟΧΡΗΜ πιστοποιεί  επίσημα την ασφάλεια και την αντοχή των χρηματοκιβωτίων της, σύμφωνα με μεθόδους και προδιαγραφές καθορισμένες από την Ευρωπαική οδηγία ΕΝ 1143-1 , για την αντιδιαρρηκτικότητα .

Η ΝΕΟΧΡΗΜ διαθέτει πιστοποίηση χρηματοκιβωτίου κατηγορίας GRADE V .  

CE

 

Η σήμανση «CE» επιβεβαιώνει τη συμμόρφωση της ΝΕΟΧΡΗΜ προς τις κοινοτικές απαιτήσεις και υποδεικνύει ότι η κατασκευή των προϊόντων της είναι σύμφωνη προς όλες τις προβλεπόμενες κοινοτικές διατάξεις.

1ο Διεθνές βραβείο - Business Initiative Directions

H NEOXΡHM στις 22 Νοεμβρίου 1993 βραβεύτηκε από τον Οργανισμό BUSINESS INITIATIVE DIRECTIONS σε ειδική επίσημη τελετή στη Μαδρίτη με το 19ο διεθνές βραβείο ποιότητας και καλύτερου εμπορικού ονόματος για το 1993.

Η Β.Ι.D. που εκπροσωπεί περισσότερες από 30 χώρες του κόσμου (Ευρώπης και Αμερικής) επέλεξε την εταιρία μας αφού αξιολόγησε τις πληροφορίες που έλαβε για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της μέσω διεθνών οργανισμών και εμπορικών αντιπροσώπων καθώς και από δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας.

1ο Διεθνές βραβείο - Trade Leaders Club

Η ΝΕΟΧΡΗΜ το 2007 βραβεύτηκε από τον διεθνή οργανισμό TRADE LEADERS CLUB στη Γενεύη, με το 1ο διεθνές βραβείο ποιότητας και τεχνολογίας για το έτος 2007.

Ο Οργανισμός εκπροσωπεί πάνω από 20 Ευρωπαϊκές χώρες και ετησίως απονέμει βραβεία σε εταιρίες που διαπρέπουν για την ποιότητα των προϊόντων τους και τις νέες τεχνολογίες. 

Neochrim Awards